Wie zijn wij?

Wij zijn de familie Klein Haneveld

Links op de foto Henk en Hermien en rechts op de foto Roy en Monica. De oudste is Stijn en de jongste Guus.

We wonen met zijn allen aan de Lebbenbruggedijk nummer 11. Het woonhuis is in tweeën gedeeld, aan de achterkant wonen Henk en Hermien en aan de voorkant Roy, Monica, Stijn, Guus en onze hond Laika.
Daarnaast delen wij het erf en verzorgen wij gezamenlijk de dieren.

Want welke dieren hebben wij allemaal op boerderij?
2 honden, koeien, paarden, kippen en een geit.

Waarom zijn wij een mini camping gestart?

We merken dat de mensen wie hier op het erf komen, de gezelligheid van de bedrijvigheid ervaren en dat we vaak horen dat wij op een erg mooie plek wonen. Verder heeft de omgeving echt veel te bieden voor zowel de mensen wie rust willen of juist wat willen ondernemen. Zie kopje ‘’Camping‘’ en “Omgeving’’ voor meer informatie hierover.
Daarnaast zijn wij zelf fanatieke kampeerders, we gaan de vakanties dan zelf ook met de caravan of camper op vakantie. Op een gegeven moment dachten wij; we willen onze unieke plek ook andere mensen bieden. Dus van het idee kwam de uitwerking en hebben wij van daaruit een gezellige mini camping kunnen realiseren.

We willen de vakantiegangers op onze camping een ontspannen en gezellige vakantie bezorgen.

Mocht u op onze camping staan en u wilt wat weten, spreek ons gerust aan. Zoals je hierboven leest zijn we elke dag buiten te vinden.

Plekje reserveren?

Heeft u al zin om op een leuke en rustige camping te staan? Of heeft u ergens anders vragen over? Neem dan gauw contact met ons op!